Són diversos els indicadors que ens poden aportar pistes per saber que alguna cosa no flueix en la nostra vida o que no ens fan sentir bé amb nosaltres mateixos. Els podem detectar en forma de símptoma, en forma de fets i anècdotes que ens succeeixen de manera repetitiva, estats emocionals que ens debiliten, tenint poca energia, a través de relacions conflictives amb altres persones, mitjançant creences que ens limiten, pensaments negatius..

Et convido a escoltar l'àudio, t'ajudarà a reflexionar i a detectar com et sents en relació al teu cos físic, psíquic i emocional. Hi podràs reconèixer alguns indicadors que et facilitaran saber si necessites acompanyament terapèutic, com per exemple:

Accedeix a l'àudio

L'acompanyament com a Terapeuta Sistèmica el realitzo utilitzant diferents modalitats d'acompanyament que permeten investigar sobre aquells aspectes relacionats amb la manca de benestar, facilitant l'entesa i la comprensió amb un mateix, en definitiva, millorant la relació amb tu i de retruc amb el teu entorn més proper.

Aquest treball el duc a terme mitjançant la teràpia individual i de parella o bé proposant tallers de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques i tallers monogràfics: El Nen Interior, Relacions de Parella, entre d'altres

Propers tallers de constel·lacions