Logo Marta López Juncosa

Avís legal

1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Marta López Juncosa l’informa que és titular del lloc web www.terapiacaldes.cat, d’acord amb l’exigència de l’esmentada Llei, i notifica que n'és la titular amb les dades personals següents: NIF 52152466N, número de telèfon 661393957, resident al nucli antic, de la localitat de Caldes de Montbui, 08140, Barcelona, amb l'adreça de correu electrònic de contacte següent: marta@terapiacaldes.cat

2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web www.terapiacaldes.cat i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d’ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de Marta López Juncosa, atorga la condició d’Usuari, per la que s’accepten, en navegar per la pàgina de Marta López Juncosa, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, es demana que no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de Marta López Juncosa, proporciona informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a la veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per Marta López Juncosa, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d’Internet (hardware i software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies publicades en el web www.terapiacaldes.cat